Dag 2: Dorpswandeling en cultureel optreden. Na het ontbijt varen we per korjaal naar het dorp nieuw- aurora voor een dorpswandeling. Tijdens de rondleiding door het dorp maakt u kennis met de locale bevolking en met hun unieke manier van leven en hun traditionele gewoontes en gebruiken. Wij brengen een bezoek aan de missiepost met ondermeer een kerk, een lagere school en een medische post. Omstreeks.30 uur maken wij een boswandeling op het eiland, waarop het resort zich bevindt. Tijdens deze boswandeling krijgt u uitleg over het lokaal medicinaal gebruik van planten.

muggen in suriname nabij gelegen zwemgelegenheid, in de ferullasi stroomversnelling, waar we kunnen relaxen, zwemmen en genieten van een natuurlijke bruisbad. Voor het diner gaan wij een spannend avontuur tegemoet op zoek naar kaaimannen. Tevens kunt u tijdens deze nachtelijke vaartocht genieten van de prachtige sterrenhemel en de totale stilte van de Amazone regenwoud ervaren.

Informeer bij ons kantoor. Kinderen t/m 3 jaar zijn gratis. Deze speciale tarieven zijn alleen van toepassing indien u rechtstreeks bij ons kantoor of via deze website reserveert. Reserveer hier, indien u wenst af te wijken van onze vaste vertrekdagen, kunt u contact met ons opnemen om de mogelijkheden te bespreken. Dag telefoonnummer 1: Ferulasivallen en een avontuurlijke boottocht. Vandaag beginnen we aan onze natuur- en cultuurbelevenis en vertrekken vanuit Paramaribo in zuidelijke richting. Onderweg passeren we de indrukwekkende woudreuzen en dorpen gelegen aan deze weg. Na ongeveer 190 km komen we aan bij het aanmeerplaatsje Atjoni om vervolgens te beginnen aan een enerverende korjaaltocht. We varen circa 50 minuten per gemotoriseerde korjaal naar het comfortabele Anaula nature resort, gelegen aan de voet van de ferullasivallen, waar u tevens zult overnachten. Tijdens deze vaartocht komen wij een adembenemende natuur en diverse marrondorpen tegen.

muggen in suriname

Muggen noorwegen vakantie arena


Onze 3-daagse tour bestaat uit een compleet verzorgde reis naar aardbeien het binnenland van Suriname met twee overnachtingen op ons resort. Standaard vertrekdagen zijn elke maandag, woensdag en vrijdag. Tijdens uw reis zullen we diverse uitstapjes maken, zoals een dorpswandeling, bezoek aan de ferulassi sroomversnellingen en een avontuurlijke boottocht. Ook een cultureel optreden uitgevoerd door marrons, de inwoners van het gebied rond Anaula, zal u niet worden onthouden. Tarief: 260.00 per persoon (Kinderen tot en met 15 jaar komen in aanmerking voor aantrekkelijke kortingen). Tarief Ingezetenen van Suriname en Stagiaires: Tarief voor een volwassene bedraagt: 195.00. Kinderen van 4 t/m 15 jaar krijgen een speciale korting.

Opgegeten door muggenbeten Athina in Suriname!


Ik wil niet anders meer. Al snel betrek ik het publiek bij mijn verhaal. Ik zeg iets over de vrouw met wie ik net sprak toen ik nog in het publiek zat (Ik hoorde dat er zelfs mensen uit Suriname zijn over hoe ik ontvangen werd bij de inschrijfbalie (Zon enthousiaste club mensen die dit organiseert). Ik geef voorbeelden die relevant zijn voor hen, als artsen, als juristen, als managers. Meedoen en kijken, vaak kan ik mensen dingen laten uitproberen tijdens mijn verhaal. Na een paar blokjes uitleg nodig ik dan wat mensen uit om op het podium te komen en iets te presenteren. Soms alleen hun naam, hun functie, hun wens, hun ideaal. Het belangrijkste is dat ik ze laat kijken. Kijk maar eens hoe fijn het is als je echt in de ogen van je publiek kijkt.

muggen in suriname

Geen theater, dan steek ik van wal. Goed in me opnemen welke informatie ik terugkrijg. En blijven waarnemen in mezelf wat ik erbij voel. Ik vraag me af: wat zouden zij nu voelen? Ik hoef alleen maar mezelf te große zijn. Geen rol, geen theater.

Wel duidelijk en met energie. Ik laat zien dat decollete ik er zin in heb en dat ik ze graag iets wil vertellen. Mijn verhaal gaat altijd over spreken. Over in contact met je publiek spreken. Dat streef ik zelf ook.

Muggenradar - home facebook

Nieuwsgierig, als ik het podium betreed voel ik mijn plezier, zie ik de nieuwsgierige blikken naar hoofdhuid mij. Wie is die vrouw? Ik op manicure mijn beurt ben ook oprecht benieuwd wie zij zijn. Ik kijk naar. Ik zwijg, ben ontspannen. Ik kijk eens rustig wie daar in de zaal zitten. En ik laat hen naar mij kijken.

muggen in suriname

Brazilië verspreid muggen met virusblokker - dagblad, suriname

Hoe goed kennen jullie elkaar? Wanneer is de borrel? Hoe ziet de rest van het programma eruit? Ik regel een loopmicrofoon. Ik spreek mezelf toe: Anne spreekt als Anne. Ik laat me niet beïnvloeden best door de voice-over of de meneer van het congres die me aankondigt. En ook niet door die dame van hr die me verzekert dat het in dit ziekenhuis toch echt allemaal heel anders gaat en niet zo simpel is als ik het schets. Ik ga als Anne. Ik geloof in mijn verhaal.

Om te beginnen google ik zoveel mogelijk over deze dag: de plaats, de zaal, het congres, het netwerk, de mensen. Ik maak kaartjes met mijn verhaal erop, puntsgewijs. Ik oefen hardop stukken tekst en zinnen. Hm, deze zin loopt niet. Dit is niet grappig. Dat woord klinkt niet lekker. Tussen het publiek, kort voor de presentatie maak ik een praatje met de mensen om mij heen ik zit het liefst in het publiek en stel vragen: wie hydrating zijn jullie? Vinden jullie het hier leuk/interessant?

Muggen in Paramaribo airmagazine

Maak van een monoloog een dialoog. Wat wil ik werkelijk vertellen? Voor ik op een podium stap heb ik goed nagedacht over mijn rol als spreker. Waarom vragen ze mij op dit moment voor deze groep, dit publiek? Wie zijn deze mensen? Ik bedenk welke kleren ik zal aandoen. Voorbereiding, ik bereid me terdege voor.

Muggen in suriname
Rated 4/5 based on 866 reviews