Wij zijn gespecialiseerd in eigen designs. Dutch Ink geeft je advies over het verzorgen van jouw nieuwe tatoeage. De beste middelen worden besproken Handige tips do's en don'ts. Via onze website hopen wij u alle informatie te kunnen verstrekken, die u nodig heeft voordat u over gaat tot het plaatsen van een tattoo. Jumpneedle is een studio waar voornamelijk op afspraak gewerkt wordt. In overleg met de tatoeëerder staan de wensen van de klant centraal. Door de gemoedelijke sfeer. Painted Flash is de beste plek om je tattoo te laten zetten!

van: &. Tattoo shop Cheyenne personal tattoo & piercing styling. Tattoo bob in Rotterdam Katendrecht: Tattoo, piercing, tattoo verwijderen, permanente make-up. Een tatoeage is een persoonlijk iets. Een tatoeage moet passen bij de persoon, goed passen op het lichaam en uniek zijn.

Uiteraard werken we bij ons volgens de richtlijnen van de. We werken met zeer getalenteerde tattoo-artiesten, waardoor elke stijl mogelijk is! Kijk bij de contactgegevens welke artiesten bij ons werkzaam zijn. Naast ons werk in de shop zul je ons ook regelmatig op Tattoo conventies tegenkomen. Kijk op deze website waar en apotheke wanneer we daar te vinden zijn. Twijfel je over je keuze, plaats van de tattoo, de grootte of de kleur? Neem dan alsjeblieft contact met ons op, zodat we voor- en met jou tot een passend ontwerp kunnen komen. We verzekeren je dat het ontwerp wat voor jou gemaakt is, niet opnieuw bij iemand anders gezet zal worden. Jij bent uniek, dus jouw tattoo moet hendels dat ook zijn (en blijven)! Twijfel niet en neem gerust contact met ons.

tattoo nazorg

Tattoo shop voor al u tattoo's en piercings in doetinchem


Wij hebben even vakantie. Van 31 juli t/m 27 augustus laten we de tattoonaalden even voor wat ze zijn. Na een jaar van hard werken hebben wij wel even wat rust verdiend, waar jullie kopen het vast mee eens zullen zijn! We hopen je na deze periode graag weer terug zien in onze studio! Het team van painted Flesh wenst jullie uiteraard ook een fijne vakantie toe! Tip: houd rekening met de (mogelijk) zomerse omstandigheden Dan kunnen we wel is eerder gesloten zijn. Gerrit bekman, welkom bij Tattoostudio painted Flesh, wil je een unieke tattoo waar niemand anders mee rondloopt? Dan ben je bij ons aan het juiste adres! Tattoo studio painted Flesh, wat gerund wordt door Gerrit bekman is sinds 2005 een begrip als het gaat om kwaliteit, unieke designs en veilig tatoeëren.

Tattoo, artist Belgium Inksane, tattoo piercings Studio


1 "After Inked is ook een heel goed product, op basis van druivenpitolie, en bevat meer antioxidanten dan vitamine. Het helpt het helingsproces en houdt de tatoeage goed gehydrateerd. Deze producten zijn allemaal online te bestellen. 7 ga 3 tot 5 keer per dag door met het wassen en hydrateren van je tatoeage. Blijf het met een antibacteriële zeep en warm water wassen tot het helemaal geheeld. Dit kan 3 tot 6 weken duren, afhankelijk van de grootte en plek van de tatoeage. Was de tatoeage ongeveer 3 keer per dag, maar doe dit vaker als hij op je hand, pols, voet of andere plek zit waar veel ziektekiemen kunnen komen. 6 Nadat je de eerste 3 tot 5 dagen een speciale antibacteriële zalf hebt gebruikt, kun je daarna overstappen op een normale bodylotion.

tattoo nazorg

Als het meeste vocht is verwijderd laat je de tatoeage 20 minuten tot een uur onafgedekt. Zo kan de tatoeage goed ademen en kan alle vocht verdampen. Laat je tatoeage na elke wasbeurt op deze manier ademen. 6, doe er zalf. Als de tatoeage helemaal droog is en de huid gaat een beetje trekken, kun je er wat zalf zoals Bepanthen of Tattoo goo opdoen. Smeer er maar een heel dun laagje op, net genoeg om de tatoeage te laten glimmen en wrijf het zachtjes in tot het is geabsorbeerd door de huid. Doe er niet te veel op want dan verstik je de tatoeage waardoor er bacteriën in kunnen gaan broeden.

5, doe de eerste 3 tot 5 dagen na elke wasbeurt een beetje zalf op, of totdat de tatoeage begint te vervellen. Daarna kun je overstappen op een lichtere lotion. Gebruik geen producten op petroleumbasis, zoals Vaseline of Tattoo goo lotion, want die zijn te zwaar en verstoppen de poriën, waardoor je pukkels op je tatoeage kunt krijgen. Ook trekken deze producten de inkt uit de tatoeage naar de oppervlakte, waardoor deze al begint te vervagen voordat hij goed geheeld. 4 Er bestaan wat uitstekende producten die wel aan de prijzige kant zijn, maar wonderen doen jowl bij het helen van tatoeages. Een van die producten heet "Tattoo goo" 4, het is niet vet en gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Een ander goed middel is "H20cean dat is eerder een soort schuim dan een zalf op basis van zoutconcentraten om infecties te voorkomen.

Tattoo shop voor al u tattoo s en piercings in doetinchem


De meeste tatoeëerder raden aan handwarm water en milde, ongeparfumeerde, antibacteriële zeep te gebruiken. Wrijf zachtjes met je handen over de tatoeage, waarbij je alle sporen van bloed, wondvocht of gemorste inkt verwijdert. Zo voorkom je dat de tatoeage te snel gaat vervellen. Gebruik geen washand, loofah of spons om de tatoeage schoon te maken, want die kunnen een bron van bacteriën zijn. 1, hou de tatoeage niet direct onder de straal.

Was het indirect door het water er met je hand(en) overheen te gooien. De straal kan te hard zijn voor de nieuwe tatoeage. 4, als het een erg grote tatoeage is, is het misschien makkelijker om onder de douche te gaan staan. Laat de tatoeage aan de lucht drogen. Als de tatoeage goed gewassen is, dep je hem zachtjes droog met een stukje keukenpapier. Wrijf niet, want dat kan irritatie veroorzaken.

House of Tattoos - official Site

Er is nog steeds geen eenduidig advies over hoe lang het verband erop moet blijven zitten. De meeste tatoeëerders vinden dat je het er minimaal 2 uur op moet laten, maar de aangeraden maximumtijd varieert tussen de 4 en 24 uur. Als je tatoeage in plastic is gewikkeld is het anders, dat mag er nooit langer dan 2 uur op blijven zitten. 3, in de praktijk varieert de tijd afhankelijk van de grootte en de plek van de tatoeage, of er iets door het gaas is heen gelekt en het type verband dat is gebruikt. In de meeste gevallen is het het beste om het advies van de tatoeëerder op te volgen, maar je moet ook je eigen gezonde underarm verstand gebruiken. Om het verband eraf te halen week je het in warm water zodat het niet meer aan je huid zit geplakt. Het moet er gemakkelijk afkomen als het nat. Gooi het gebruikte verband weg. 4, was de tatoeage voorzichtig.

tattoo nazorg

Tattoo gallery Groningen-, tattoo gallery

Er zijn ook tatoeëerders die vinden dat je een nieuwe tatoeage in plastic folie moet wikkelen, terwijl veel anderen vinden dat dit nou juist het slechtste is wat je kunt doen. Voorstanders van plastic folie geloven cosmetische dat dat het beste is omdat het heel makkelijk aan te brengen en te verwijderen is zonder dat het aan de huid plakt. Het vormt ook een uitstekende bescherming tegen bacteriën van buitenaf. De tegenstanders van plastic folie vinden het slecht omdat er geen zuurstof bij de tatoeage kan, en zuurstof is juist essentieel voor de heling. Het sluit ook het vocht op en verhoogt de temperatuur van de huid, waardoor bacteriën kunnen gaan broeden. 1, welke manier van bedekken je tatoeëerder ook kiest, zorg dat je zijn/haar instructies precies opvolgt. Beide vormen van afdekken zijn veel met succes gebruikt. Onthou wel dat plastic folie vaker verschoond moet worden en dat de tatoeage vaker moet worden schoongemaakt om de opbouw van bacteriën tegen te gaan. 3, haal het verband er voorzichtig vanaf.

De volgende instructies kunnen enigszins verschillen van wat je tatoeëerder je vertelt, maar ze dienen als goede richtlijn. 2, laat de pleister of het verband er 2 tot 24 uur opzitten. Als de tatoeage klaar is zal de tatoeëerder de plek schoonmaken, er een antibacterieel middel hydrating op doen en de tatoeage afdekken met een verband of pleister. Als je de zaak hebt verlaten, weersta dan de neiging om het verband er af te halen om je nieuwe tatoeage aan je vrienden te laten zien. Het zit er juist om je tatoeage te beschermen tegen bacteriën in de lucht, die door de kapotte huid naar binnen zouden kunnen. Laat het verband er minimaal twee uur opzitten. Dik, absorberend gaas dat niet aan de wond plakt wordt het meest gebruikt door tatoeëerders. Hierdoor kan de tatoeage goed ademen, maar wordt de huid toch beschermd tegen bacteriën en stoten. Ze absorberen heel goed, waardoor ze zelfs 24 uur kunnen blijven zitten voor ze verwijderd moeten worden.

Chris tattoo jumpneedle en nog een WordPress site

Door gebruik te maken van onze website, ga je akkoord met ons cookiebeleid. Ok, methode 1, de eerste reiniging en verzorging 1, luister naar je tatoeëerder. Als je je huiswerk goed hebt gedaan en een ervaren tatoeëerder hebt gekozen, zal hij of zij je gedetailleerde instructies geven over hoe je voor je nieuwe tatoeage moet zorgen. Volg deze instructies nauwkeurig. Elke tatoeëerder heeft weer een iets andere mening over de beste manier om voor je tatoeage te zorgen, maar maak je geen zorgen, als iemand jarenlang ervaring heeft is zijn of haar methode echt wel bewezen. 1, zie het alsof je garantie krijgt op je tatoeage; als je de instructies van de tatoeëerder niet opvolgt, kan de garantie vervallen en krijg je geen gratis lichter bijkleuring. Onthou dit: de tatoeëerder wil net zoals jij dat jouw tatoeage perfect heelt en dat het er fantastisch uit gaat zien, dus hij of zijn geeft je echt geen slechte adviezen.

Tattoo nazorg
Rated 4/5 based on 538 reviews